Over ons

Wij geloven dat de beste ideeën de beste begeleiding verdienen. Of het nu gaat om innovatie, verduurzaming, de arbeidsmarkt of internationale ambities. Wij geven uw project graag dat extra steuntje in de rug door financieringsbronnen toegankelijk te maken. Dit doen we al 24 jaar met veel plezier.

Waarom Balance?

Overzicht behouden

De weg naar subsidies kan best lastig zijn. In het doolhof aan regelingen bieden wij overzicht. Wij zien vaak dat bedrijven, jong en oud, groot en klein, de tijd en kennis ontberen om projecten subsidiabel te maken. Het is belangrijk om ons in een zo’n vroeg mogelijk stadium te betrekken. Hierdoor kunnen wij zo veel mogelijk voor u betekenen.

Full service

Balance onderscheidt zich als full service subsidieadviseur met een Europees partnernetwerk. Onze opdrachtgevers (multinationals, middelgrote bedrijven, overheden en startups) zijn ambitieus en vooruitstrevend.

Samenwerken

Balance Subsidies maakt onderdeel uit van Balance. Balance is expert in integraal projectmanagement en geeft strategisch advies over projecten in onder andere de fysieke leefomgeving. Balance heeft meer dan 250 werknemers in dienst. Wij versterken elkaar op het gebied van onder meer energietransitie en projectmanagement.

Ruime ervaring

Ons team heeft ruime ervaring met specifieke vraagstukken waaronder haalbaarheidsstudies, de inrichting van het subsidiebeheer, administratielasten, subsidierecht, compliance en natuurlijk de subsidieaanvraag zelf.

Kostenefficiënt

Wij werken kostenefficiënt doordat wij simpelweg alle poespas achterwege laten. Proactiviteit en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Wij geven oprecht advies over alle facetten van subsidies, met daarbij ook de mogelijke beperkingen. Voor iedere subsidievraag in ieder vakgebied kunt u bij ons terecht!

Ons team

Wij zijn een enthousiast team van 15 mensen. We hebben bijna allemaal een andere achtergrond. Deze diversiteit maakt ons, vinden onze klanten en wijzelf, ijzersterk. Een prettige werksfeer is belangrijk. Wij geloven namelijk dat een fijne samenwerking, waar ook ruimte is voor gezelligheid, leidt tot een beter resultaat. Dit geldt onderling en in het contact met onze klanten.

John Schäffers

John Schäffers

Director

Edwin Aelberts

Edwin Aelberts

Consultant

Heleen van Helden

Heleen van Helden

Consultant

Sjoerd van der Ploeg

Sjoerd van der Ploeg

Consultant

Bas de Wit

Consultant

Rang Kazzaz

Rang Kazzaz

Consultant

Nelle Driece

Nelle Driece

Consultant

Max Heuff

Max Heuff

Consultant

Erik Versteeg

Erik Versteeg

Recruitment

Nathan Gomes

Nathan Gomes

Online Marketing & Projectmanager

Jimmy Hoogland

Jimmy Hoogland

Online Marketing

Sander Swart

Sander Swart

Business Controller

Onze principes

Kwaliteit

Wij leveren nooit in op kwaliteit.

Helder en bondig

Geen oeverloze verhalen, maar precies datgene wat u nodig heeft.

Gratis eerste adviesgesprek

Wij brengen samen in kaart wat u nodig heeft, zonder een factuur.

Proactief

Ook na een eerste subsidietraject houden we u graag op de hoogte over de mogelijkheden in subsidieland.

Werken op projectbasis

U zit bij ons niet vast aan een langdurig contract.

Lange termijn samenwerking

Ondanks dat u niet voor lange tijd aan ons vast zit, werken we wel graag op lange termijn samen.

Kostenefficiënt werken

Door ons effectieve administratieproces en korte lijnen binnen ons team kunnen wij u zeer kostenefficiënt advies bieden.

Eerlijk

Subsidies moeten geld opleveren en geen geld kosten. Daarom gaan we effectief met uw tijd om en zullen we ook de mogelijke beperkingen benoemen.

Onze ambassadeurs

Kosten en tarieven

Balance brengt nooit uren in rekening voor het eerste adviesgesprek. Ook factureren wij niet voor de verkenning, waarbij wij samen vaststellen bij welke regeling uw project het beste past.

Afhankelijk van uw wens en het soort subsidieregeling, hanteren wij een vast dagtarief, werken wij no cure, no pay of met een vaste aanneemsom. Een combinatie van deze opties is ook mogelijk. Wij communiceren helder over ons offerteproces en nemen uw behoeften hierin mee.

Werken bij Balance Subsidies?

We hebben momenteel geen vacatures maar goede mensen zijn natuurlijk altijd welkom. Schroom niet en stuur je CV naar subsidies@balance.nl