Over ons

Wij geloven dat de beste ideeën de beste begeleiding verdienen. Of het nu gaat om innovatie, verduurzaming, de arbeidsmarkt of internationale ambities. Wij geven uw project graag dat extra steuntje in de rug door financieringsbronnen toegankelijk te maken. Dit doen we al 23 jaar met veel plezier.

Waarom Balance?

De weg naar subsidies kan best lastig zijn. In het doolhof aan regelingen bieden wij overzicht. Wij zien vaak dat bedrijven, jong en oud, groot en klein, de tijd en kennis ontberen om projecten subsidiabel te maken. Het is belangrijk om ons in een zo’n vroeg mogelijk stadium te betrekken. Hierdoor kunnen wij zo veel mogelijk voor u betekenen.

Balance onderscheidt zich als full service subsidieadviseur met een Europees partnernetwerk. Onze opdrachtgevers (multinationals, middelgrote bedrijven, overheden en startups) zijn ambitieus en vooruitstrevend.

Balance Subsidies maakt onderdeel uit van Balance. Balance is expert in integraal projectmanagement en geeft strategisch advies over projecten in onder andere de fysieke leefomgeving. Balance heeft meer dan 250 werknemers in dienst. Wij versterken elkaar op het gebied van onder meer energietransitie en projectmanagement. 

Ons team heeft ruime ervaring met specifieke vraagstukken waaronder haalbaarheidsstudies, de inrichting van het subsidiebeheer, administratielasten, subsidierecht, compliance en natuurlijk de subsidieaanvraag zelf. 

Wij werken kostenefficiënt doordat wij simpelweg alle poespas achterwege laten. Proactiviteit en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Wij geven oprecht advies over alle facetten van subsidies, met daarbij ook de mogelijke beperkingen. Voor iedere subsidievraag in ieder vakgebied kunt u bij ons terecht!

Ons team

Wij zijn een enthousiast team van 15 mensen. We hebben bijna allemaal een andere achtergrond. Deze diversiteit maakt ons, vinden onze klanten en wijzelf, ijzersterk. Een prettige werksfeer is belangrijk. Wij geloven namelijk dat een fijne samenwerking, waar ook ruimte is voor gezelligheid, leidt tot een beter resultaat. Dit geldt onderling en in het contact met onze klanten.

Persoonlijk advies?

Principes

Wij hebben een aantal principes waar we aan vasthouden:

  • Kwaliteit, wij leveren nooit in op kwaliteit.
  • Helder en bondig, geen oeverloze verhalen, maar precies datgene wat u nodig heeft.
  • Gratis eerste adviesgesprek, wij brengen samen in kaart wat u nodig heeft, zonder een factuur.
  • Proactief, ook na een eerste subsidietraject houden we u graag op de hoogte over de mogelijkheden in subsidieland.
  • Werken op projectbasis, u zit bij ons niet vast aan een langdurig contract.
  • Lange termijn samenwerking, ondanks dat u niet voor lange tijd aan ons vast zit, werken we wel graag op lange termijn samen.
  • Kostenefficiënt werken, door ons effectieve administratieproces en korte lijnen binnen ons team kunnen wij u zeer kostenefficiënt advies bieden.
  • Eerlijk, subsidies moeten geld opleveren en geen geld kosten. Daarom gaan we effectief met uw tijd om en zullen we ook de mogelijke beperkingen benoemen.

Ambassadeurs

Kosten en tarieven

Balance brengt nooit uren in rekening voor het eerste adviesgesprek. Ook factureren wij niet voor de verkenning, waarbij wij samen vaststellen wat u wilt weten of wat u beoogt.

Afhankelijk van uw wens en het soort subsidieregeling, hanteren wij een vast dagtarief, werken wij op basis no cure, no pay of met een vaste aanneemsom. Een combinatie van deze opties is ook mogelijk. Wij communiceren helder over ons offerteproces en nemen uw behoeften hierin mee.

Werken bij

We hebben op het moment een vacature voor een consultant innovatie. Ook zijn wij altijd op zoek naar andere talenten want goede mensen zijn natuurlijk altijd welkom. Schroom niet en stuur je CV naar subsidies@balance.nl

Voor de vacature voor Subsidie Consultant Innovatie klik hier.

Voor overige vacatures bij Balance klik hier.