Extra budget Vroegefasefinanciering

29 augustus 2022

Onlangs is er extra budget vrijgekomen voor de submodule ‘Regionale financier’ van de regeling Vroegefasefinanciering. Het gaat om een verhoging van € 2,25 miljoen bedoeld om de nog te verwachten regionale aanvragen in 2022 toe te wijzen.

Daarnaast zijn er twee nieuwe openstellingen van de submodules Haalbaarheidsstudie TO2-innovatieve starter (met een budget van €500.000) en Academische innovatieve starter, hbo-innovatieve starter en TO2-innovatieve starter (met een budget van €2 miljoen). De deadline voor beide openstellingen is op 27 september 2022.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Vroegefasefinanciering? Neem contact met ons op.

Wat is Vroegefasefinanciering?

Vroegefasefinanciering is een krediet waarmee een project kan worden gestart en waarmee onderzocht kan worden of een concept succesvol zou kunnen worden. Dit moet voorkomen dat waardevolle ideeën in de ‘valley of death’ van de ontwikkelfase blijven hangen. De Vroegefasefinanciering kent twee varianten. Een daarvan wordt door RVO verstrekt en is bedoeld voor innovatieve starters en mkb-ondernemers. De andere variant wordt uitgevoerd door NWO/TTW en is bedoeld voor academische, hbo- en TO2-starters.

Kansen voor West 1920x800

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom subsidieregelingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.